Microsoft is "on the road again", showing their vision of IT in universities, for teaching, research, and administration. On Januar 28 2009 the event will be on our Jacobs campus!

The agenda is attached. Attendance is free. The event will be held in German.

You can get more information and register at http://www.microsoft.com/germany/bildung/hochschule/uni-roadshow-2009.mspx

"Mittels konkreter Fallbeispiele von Referenzkunden demonstriert Microsoft vormittags die entscheidenden Vorteile in der Zusammenarbeit, Kommunikation und Lehre. Am Nachmittag rückt der Einsatz von Microsoft Technologien in dynamischen Hochschulzentren in den Mittelpunkt. Die Themen: Hochverfügbarkeit, sicheres Deployment und Kostenersparnis im Betrieb."

2 Comments

1. I think we should record that event on video and make it available on confluence on a non-public space. Torge, if you agree it would be necessary to get a permission by the Microsoft people first.

2. Die Vorträge der MS Uni Roadshow an der Jacobs University können nun als videostream abgerufen werden.

Windows user: url in Browser kopieren oder direkt in WMP eingeben oder VLC Media Player (advanced open file/Network) verwenden.

Unix user: RealPlayer for Linux oder VLC Media Player (advanced open file/Network).

mms://MEDIASERVER.jacobs-university.de/MS_Uni_Roadshow_Verwaltung_Lehre

mms://MEDIASERVER.jacobs-university.de/MS_Uni_Roadshow_Interop_Security

mms://MEDIASERVER.jacobs-university.de/MS_Uni_Roadshow_Forschung

mms://MEDIASERVER.jacobs-university.de/MS_Uni_Roadshow_Virtualisierung_Verwaltung